THE FACT ABOUT رییس جمهور THAT NO ONE IS SUGGESTING

The Fact About رییس جمهور That No One Is Suggesting

The Fact About رییس جمهور That No One Is Suggesting

Blog Article

↑ «محمود صادقی در انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ ثبت‌نام کرد». انتخاب. ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۰.

↑ «روحانی: اگر روزی انتخابات از نظر مردم بیفتد، به معنای پایان انقلاب است». ایسنا. ۲۰۲۱-۰۳-۳۱. بایگانی‌شده از اصلی در ۲۸ آوریل ۲۰۲۱. دریافت‌شده در ۲۰۲۱-۰۳-۳۱.

برگ رأی انتخابات انتخابات این دوره یک ساعت زودتر از زمان مرسوم یعنی ساعت ۷ صبح شروع و مهلت آن به علت وجود مراجعه کننده سه بار تا ساعت ۲ بامداد روز بعد تمدید شد.

همچنین ببینید: انتخابات در ایران، رئیس‌جمهور ایران، و نظارت استصوابی

زاکانی برای سومین بار در انتخابات ریاست‌جمهوری ثبت نام کرد و برای اولین بار تأیید صلاحیت شد. اگرچه او نقش حمایتی خود برای سید ابراهیم رئیسی را رد کرد و گفت خودم می‌خواهم رئیس‌جمهور شوم، اما برخی رسانه‌ها و عبدالناصر همتی در مناظرات بر پوششی بودن وی تأکید داشتند.

نارضایتی‌ها از عملکرد نظام جمهوری اسلامی و جناح‌های آن به اندازه‌ای گسترده‌است که به گفتهٔ رادیو فردا، تأثیر آن بر میزان مشارکت مردم در انتخابات ۱۴۰۰، مقامات نظام را نگران کرده‌است؛[۲۹] برخی از مسئولان جمهوری اسلامی از جمله عبدالرضا رحمانی، حسام‌الدین آشنا، محمود صادقی و حسن غفوری‌فرد مشارکت ۲۰ درصدی در انتخابات ۱۴۰۰ را هم کافی دانسته‌اند.[۳۰][۳۱][۳۲][۳۳] علی خامنه‌ای دو روز پیش از انتخابات در سخنرانی تلویزیونی خود، به تردید برخی از قشرهای ضعیف و محروم جامعه برای شرکت در انتخابات اشاره کرد.

این ادعا توسط روح‌الله جمعه‌ای مشاور وزیر کشور تکذیب شد.[۶۴][۶۵]

↑ «روحانی: همه مردم باید احساس کنند نماینده ای در انتخابات ۱۴۰۰ دارند». خبرآنلاین. ۲۰۲۱-۰۳-۳۱. بایگانی‌شده از اصلی در ۲۸ آوریل ۲۰۲۱. دریافت‌شده در ۲۰۲۱-۰۳-۳۱.

 عراق: برهم صالح، fresh NEWS رئیس جمهور عراق پیروزی رئیسی را تبریک گفت.[۱۷۷] مصطفی الکاظمی، نخست‌وزیر عراق نیز در پیام جداگانه ای، پیروزی رئیسی را در انتخابات ریاست‌جمهوری ایران تبریک گفت.[۱۷۸] سید عمار حکیم، رهبر جریان حکمت ملی عراق نیز با ارسال پیام تبریکی گفت: ما به رهبری، دولت و مردم جمهوری اسلامی ایران برای موفقیت تجربه دموکراتیک شان در برگزاری سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری تبریک می‌گوییم.

نمایندهٔ مجلس شورای اسلامی (از ۱۳۹۹) معاون رئیس‌جمهور (۱۳۹۲–۱۳۸۹) عدم احراز صلاحیت [۸۸]

تهران ۹٬۸۱۵٬۰۰۰ ۳۴٫۳۹٪ ۳٬۰۴۷٬۷۳۹ ۷۰/۸۶٪ ۲٬۱۵۹٬۵۰۴ ۱۰/۳۳٪ ۳۱۴٬۷۷۲ ۱۲/۹۷٪ ۳۹۵٬۲۱۱ ۵/۸۵٪ ۱۷۸٬۲۵۲

نظارت بر تأیید صلاحیت داوطلبان و انتخابات به عهدهٔ شورای نگهبان بود. شورای نگهبان از ۵ روز دوم مهلت قانونی خود نیز استفاده کرد و ظرف ۹ روز به صلاحیت داوطلبان رسیدگی کرد.

رادیو زمانه. ۱۷ اکتبر ۲۰۲۰. بایگانی‌شده از اصلی در ۲۰ اکتبر ۲۰۲۰. دریافت‌شده در ۱۷ اکتبر ۲۰۲۰.

↑ «پادشاه اردن پیروزی رئیسی در انتخابات ریاست جمهوری را تبریک گفت». ایسنا. ۲۰۲۱-۰۷-۰۲. دریافت‌شده در ۲۰۲۴-۰۷-۰۷.

Report this page